NL EN

Dewynters

Making Live Entertainment More Profitable.

Nieuws

Dewynters
Persbericht

25/04/2018

Live entertainment marketingbedrijf Dewynters start in Amsterdam

Nieuw bureau heeft missie om entertainmentmarkt winstgevender te maken.

Amsterdam, 25 April 2018.

Met ingang van heden start Reach4entertainment (r4e), met drie lokale partners, het entertainment marketing en sales bedrijf Dewynters Amsterdam.
De drie lokale founding partners van deze joint venture zijn: Lisette Heemskerk, Ronald Luijendijk en Jacques Kuyf. R4e is een trans-Atlantisch media en entertainmentbedrijf en is genoteerd aan de beurs in London. Naast het nieuwe kantoor in Amsterdam heeft r4e kantoren in London, Hamburg en New York.

Het is de missie van Dewynters Amsterdam om live entertainment middels marketing, sales en communicatie diensten winstgevender te maken voor haar opdrachtgevers. Dit doet zij door commercieel-, marketing-, media- en sales-talent beschikbaar te stellen voor producenten, theaters en media-uitgevers en zo ticket sales in zowel de B2B als B2C markt te maximaliseren. Ten behoeve van deze diensten zal Dewynters Amsterdam tevens gebruik maken van de expertise en kennis van haar zusterbedrijven op met name het creatieve en digitale vlak.

De drie lokale founding partners van Dewynters Amsterdam brengen een sterke mix van ervaring en contacten mee: Lisette Heemskerk bij onder meer bij Sanoma, SBS, Stage Entertainment Nederland en VodafoneZiggo; Ronald Luijendijk bij SBS en Sanoma. En Jacques Kuyf bij FHV/BBDO, FD Mediagroep en Stage Entertainment.

Lisette Heemskerk: “De Nederlandse markt is op zoek naar een commercieel en creatief adviesbedrijf met een internationale scope die toptalent, inzichten, tools en business creativiteit vanuit Amsterdam kan bieden om het rendement te vergroten van de opdrachtgevers. We zijn verheugd met onze eerste twee launching clients: RTL Live Entertainment (Gabbers, Ashtonia, Let’s Dance, The Christmas Show, Soof de Musical) en LINDA.festival.”

Sjoerd van Schooten, Managing Director van RTL Live Entertainment: “We hebben gekozen voor een samenwerking met Dewynters Amsterdam vanwege de unieke combinatie van talenten in Amsterdam en expertise vanuit London. Deze drie mensen zijn een verlengstuk van onze groeiende business op het vlak van Live Entertainment. Zij gaan ons helpen om de conceptuele en commerciële doelen waar te maken en wij kunnen ons concentreren op de core van onze business: het ontwikkelen van nieuwe, interessante en spraakmakende content.”

DeWynters Amsterdam is gehuisvest in De Kromhouthallen, Gedempt Hamerkanaal 247,1021 KP Amsterdam. www.dewynters.nl DeWynters Amsterdam:
Lisette Heemskerk : 06-53732313
Ronald Luijendijk : 06-20601229
Jacques Kuyf : 06-23981456

Terug