NL EN

Dewynters

Making Live Entertainment More Profitable.

About us

Wij zijn Dewynters, Amsterdam, dé toonaangevende marketing en sales specialist voor de live entertainment industrie. Volledig geïntegreerd en innovatief. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om ticketverkoop winstgevender te maken.

Samen met onze zusterbedrijven SpotCo in New York en Dewynters Londen en Duitsland, bieden wij een wereld vol commercie, creativiteit en ervaring die je nergens anders vindt. 

Wij zijn een toonaangevende live entertainment marketing en sales specialist, gevestigd in Amsterdam. Samen met onze zuster bedrijven in New York, London & Duitsland, maken wij de Live Entertainment Business winstgevender voor onze opdrachtgever.

Van theater tot concerten tot tours en arena shows, ons team weet instinctief hoe zij het publiek moeten trekken, inspireren en enthousiasmeren over alle platformen.

Doordat we onze diensten onder een dak aanbieden en door onze mooi ontworpen en goed geïntegreerde strategieën, hebben we de mogelijkheid om snel te schakelen

We barsten van de ideeën en passie en wij denken dat er altijd nieuwe manieren van denken zijn, meer is om te ontdekken en meer te bereiken. We komen graag langs om te ontdekken wat we voor jouw business kunnen betekenen.

Over Ons

 • Content

  Content

  Social media, webteksten, video verslagen en trailers – wat je ook nodig hebt op welk platform, laat het maar aan ons over. Wij schrijven en delen uw boodschap om uw doelgroep (en de mensen met wie zij dit willen delen) te enthousiasmeren over en te verbinden met uw product of evenement.

 • Creatie

  Creatie

  Onze opvallende en innovatieve (internationale) ontwerpen behoren tot de meest herkenbare in de live- entertainment wereld. Nu de consument met steeds meer drukte en prikkelingen te maken heeft, geloven wij dat gewaagde, opvallende creatieve uitingen belangrijker zijn dan ooit.

 • Strategie & Planning

  Strategie & Planning

  Wij kijken constant vooruit, zodat de perfecte boodschap uw doelgroep altijd op het juiste tijdstip bereikt. Op deze manier optimaliseren we de kaartverkoop en genereren we een hype. Ondertussen houden wij de vinger aan de pols en zorgen wij voor een samenhangende, reactieve en vloeiende campagne die altijd is aangepast op de markt.

 • Partnerships

  Partnerships

  Ons partnership team heeft jarenlang ervaring in de live entertainment markt. Via ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd een goede match vinden om jouw event cross mediaal in te zetten, via alle mogelijke media- en retailkanalen, spaarprogramma’s, binnen zowel de B2B als de B2C markt. Dit met als doel om een maximaal doelgroep bereik te realiseren.

 • Ticketing & Analyse

  Ticketing & Analyse

  Onze relaties met ticketing bedrijven, theater en zaal eigenaren, groepsboekingsbedrijven en touroperators zijn alom aanwezig. In combinatie met slimme verkooptechnieken, dynamische verkoop strategieën en sales data (met bijbehorende analyse tools) zorgt dit ervoor dat wij uw product altijd juist weten te positioneren.

 • Touring

  Touring

  Van regionale theaters tot nationale arena’s, onze specialisten werken zowel lokaal als internationaal samen met producenten om goed geïntegreerde campagnes te kunnen realiseren, met als doel het maximaliseren van de ticketsales.

 • Media

  Media

  Door ons ongeëvenaarde netwerk binnen de media, kunnen wij garanderen dat, ongeacht welk budget u ook heeft, wij voor u een vloeiend geïntegreerde cross-mediale campagne kunnen verzorgen.

Contact